Carl Benjamin Rudolf Pannenberg. ([Niemcy], 1846)
Przedstawia sylwetkowy portret w półpostaci z profilu Carla Benjamina Rudolfa Pannenberga.
U dołu pod kompozycją tuszem tytuł i data powstania Carl Benjamin Rudolf Pannenberg d. 31 May 1846.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
Miejsce powstania według języka.
Keywords: Rysunek -- Niemcy -- 19 w; Rysunek portretowy