Varsaviana Wacława Błażejewskiego - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Błażejewski, Wacław (1902-1986). ([Miejsce nieznane], 1961)
Po środku widok średniowiecznego miasta, napis: Varsaviana Wacława Błażejewskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.