Sławomir Mrożek - Pieszo / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1982)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 22.05.1982 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Krzysztof Gordon, scenografia: Włodzimierz Wieczorkiewicz, opracowanie muzyczne: Andrzej Głowiński.