[Afisz. Incipit] Ogłoszenie Inspektorat Szkolny w Tczewie podaje do wiadomości, że od nowego roku szkolnego 1947/48 ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o otwarciu Państwowej Szkoły Powszechnej dla Dorosłych i Kursów dla Dorosłych w Zakresie Gimnazjum Ogólnokształcącego oraz o zapisach.