[Afisz. Incipit] Obywatele mija 5 lat, kiedy w dniu 17 marca 1945 r. ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz z programem uroczystości z okazji rocznicy wyzwolenia Malborka 17-18.03.1950 r.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Afisze -- 1945-1990.