Gdańsk - Spichlerze w odbudowie - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1952)
Przedstawia spichlerze przy ul. Chmielnej podczas odbudowy, widok od strony Motławy.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Spichrze -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie