[25 lat PRL. Rok akademicki 1969-70] / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1969)
Przedstawia profesorów Politechniki Gdańskiej podczas inauguracji roku akademickiego, w srodku rektor Stanisław Rydlewski, 1969 rok.