Uniwersytet Stefana Batorego w Wilnie / Z. Kaliszczak. - Kaliszczak, Zbigniew (1903-1985) (1924)
Przedstawia godło Oddziału Farmaceutycznego Uniwersytetu Stefana Batorego w Wilnie. W owalnej tarczy wąż opleciony wokół amfory, powyżej wśród kłosów zbóż orzeł polski w koronie, trzymający w szponach tarczę z herbem Stefana Batorego.