Studentki Uniwersytetu Gdańskiego w przerwie między zajęciami / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia siedzące na korytarzu uczelni studentki Uniwersytetu Gdańskiego, 5 stycznia 1977 r.