Wenecja 1800 r. Fragment placu św. Marka i wejście do Kanału Grande / Feliks Chudzyński. - Chudzyński, Feliks (1942-2008) (1973)
Przedstawia widok na Kanał Grande i Plac św. Marka w Wenecji z postaciami w strojach historycznych.