[Afisz. Incipit] W ramach ogólnokrajowych "Narodowych biegów naprzelaj" odbędzie się w Malborku ... narodowy bieg naprzelaj. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o biegu w Malborku 20.04.1947.