Bekantmachung : Am 3, 4, 5 u. 6 Juni 1940 [...] - Hager, Gerard (Chelm : [s.n.], 1940)
Afisz z ogłoszeniem z dn. 9 maja 1940 r. inf. o szczepieniach przeciw ospie.
Tekst równol. w jęz. niem. i pol.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- druki ulotne; Chełm (Polska, województwo lubelskie) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- druki ulotne