[Afisz. Incipit] Polskie Radio rozgłośnia w Gdańsku zaprasza na radiowy bal wiosenny ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o balu i pokazie sukni w sopockim Grand Hotelu, 21.05.1955 r.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.