[Afisz teatralny. Incipit] Cole Porter - Fantastyczny Rejs : Musical w dwóch aktach / Teatr Muzyczny Gdynia. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz teatralny informujący o premierze w lipcu 1966 r. Inscenizacja i reżyseria Danuta Baduszkowa, scenografia Bolesław Kamykowski, choreografia Henryka Komorowska, kierownictwo muzyczne Wiesław Suchoples i Jan Tomaszewski.