[Afisz teatralny. Incipit] Cole Porter - Fantastyczny Rejs : Musical w dwóch aktach - Teatr Muzyczny (Gdynia). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz teatralny informujący o premierze w lipcu 1966 r. Inscenizacja i reżyseria Danuta Baduszkowa, scenografia Bolesław Kamykowski, choreografia Henryka Komorowska, kierownictwo muzyczne Wiesław Suchoples i Jan Tomaszewski.
Keywords: Teatr Muzyczny (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.