Port lotniczy w Gdańsku, poczekalnia - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia poczekalnię na lotnisku w Gdańsku, 1979 rok.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Port Lotniczy Gdańsk im. Lecha Wałęsy; 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Gdańsk (woj. pomorskie)