[Afisz. Incipit] W niedzielę, dnia 7 listopada 1948 r. ... odbędzie się ... uroczysta akademia ku uczczeniu 31-szej Rocznicy Wielkiej Październikowej Rewolucji Socjalistycznej ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz z programem akademii oraz informacją, że w dn. 6 listopada odbędzie się otwarcie cmentarza żołnierzy radzieckich.