Ex Libris Ludwig Spindelberger / FA. - Fery, Antal (1908-1994) (1960)
W kole stylizowany na ludową wycinankę ptaszek i gałązka z kwiatami, w otoku napis: Ex Libris Ludwig Spindelberger. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut.