Kapłańskie rekolekcje : czyli o głodzie pustyni, ciszy i słowa Bożego / Krzysztof Wons. - Wons, Krzysztof (1959- ).
Rekolekcje dla spragnionych duchowo. Głód pustyni. Głód ciszy. Głód Słowa. Głód bliskich relacji. Rekolekcje i głód codzienności.