Przymorze, skrzyżowanie ulicy Pomorskiej z ulicą Chłopską / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia tramwaj na skrzyżowaniu ulic Chłopskiej i Pomorskiej w Gdańsku-Przymorze, 1978 r.