Przymorze, skrzyżowanie ulicy Pomorskiej z ulicą Chłopską - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia tramwaj na skrzyżowaniu ulic Chłopskiej i Pomorskiej w Gdańsku-Przymorze, 1978 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Stogi (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk