[Afisz teatralny. Incipit] Skąpiec : Komedia w 5 aktach J.B. Moliera / Teatr Miejski w Słupsku. (Teatr Miejski, 1947)
Afisz teatralny przedstawienia, które miało miejsce 9.03.1947 r. w Teatrze Miejskim w Słupsku. Inscenizacja i reżyseria Gwido Trzywdar-Rakowski.