Ul. Kartuska 192 - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia nieistniejącą dzisiaj kamienicę przy ul. Kartuskiej 192, w głębi widoczna pętla tramwajowa, ok. 1985 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie, data wg przedstawienia i inwentarza.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie