Dbaj o zdrowie twego dziecka! ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koloniach dla dzieci.
Rok wydania ustalono na podstawie katalogu historycznego PAN BG.
Keywords: Dzieci -- opieka instytucjonalna -- Polska -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła