[Afisz. Incipit] Komitet Gminny Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej w Rumii-Zagórzu ... organizuje w dniu Święta Ludowego wielki festyn. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o festynie 5.06.1949 roku wraz z programem.