[Afisz. Incipit] Komitet Gminny Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej w Rumii-Zagórzu ... organizuje w dniu Święta Ludowego wielki festyn. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o festynie 5.06.1949 roku wraz z programem.
Keywords: Polska Zjednoczona Partia Robotnicza -- 1945-1970 -- druki ulotne; Rumia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.