Medal. Ernst Wichert 1887-1950 "Na początku mojego życia był las...". - Polskie Towarzystwo Numizmatyczne (1991- ). ([Mrągowo] : [Polskie Towarzystwo Numizmatyczne], 2001)
Medal. Awers: siedzący na tle lasu mężczyzna, obok napis: Ernst Wichert 1887-1950. Rewers: na pierwszym planie czapla, Obok karta z cytatem: "Na początku mojego życia był las..." niżej autograf Wicherta, w tle budynek wśród drzew, wzdłuż krawędzi napis: Leśniczówka Piersławek - Forsthaus Kleinort.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie siedziby emitenta.
Nazwa wydawcy na podstawie działalności emitenta.
Keywords: 2001-; Medale; Polska; Obiekty trójwymiarowe