[Rynek we Lwowie - studnia z Adonisem] / [Władysław Florjański]. - Florjański, Władysław (1880-1952) (1929)
Przedstawia fragment Rynku we Lwowie ze studnią Adonisa w centrum kompozycji, w dzień targowy.