[Afisz. Incipit] Ogłoszenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej ... o publicznej gospodarce lokalami ... / M. Tomaszewski. - Tomaszewski, Mieczysław ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz dotyczący lokali mieszkalnych i norm zaludnienia.