[Afisz. Incipit] Ogłoszenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej ... o publicznej gospodarce lokalami ... - Tomaszewski, Mieczysław (Elbląg : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz dotyczący lokali mieszkalnych i norm zaludnienia.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.