Pieśni powstania styczniowego / Muzeum Archidiecezji Warszawskiej ; Filharmonia im. Traugutta ; [tekst Tadeusz Kaczyński]. - Kaczyński, Tadeusz (1932-1999) (s.n.], 1987)
Program koncertu, który miał miejsce w Muzeum Archidiecezji Warszawskiej 8.02.1987 r. wykonawcami byli muzycy Filharmonii im. Traugutta.