Gdynia widok ogólny / fotografia barwna J. Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1985)
Przedstawia widok ogólny na centrum Gdyni, na pierwszym planie budynek PZU przy skrzyżowaniu ul. Starowiejskiej z ul. Dworcową, ok. 1989 r.