Gdynia widok ogólny - Uklejewski, Janusz (1925-2011).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). ([Gdańsk] : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1985)
Przedstawia widok ogólny na centrum Gdyni, na pierwszym planie budynek PZU przy skrzyżowaniu ul. Starowiejskiej z ul. Dworcową, ok. 1989 r.
Data i miejsce wyd. wg budowy pocztówki i przedstawienia.