Pomnik Konrada Korzeniowskiego w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia pomnik Józefa Korzeniowskiego Conrada w Gdyni na aleji Jana Pawła II, 1979 rok.