Pomnik Konrada Korzeniowskiego w Gdyni - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia pomnik Józefa Korzeniowskiego Conrada w Gdyni na aleji Jana Pawła II, 1979 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Gdynia; Pomniki -- Polska -- Gdynia -- 1945- -- fotografie; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa