Ex Libris Ks. Dra Ludwika Zalewskiego / K. Wiszniewski. - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960) ([wydawca nieznany], 1952)
Przedstawia w ozdobnej ramie mężczyznę siedzącego przy stole nad książką, za nim stoi śmierć z kosą. U dołu napis: Ex Libris Ks. Dra Ludwika Zalewskiego, pod wyobrażeniem ołówkiem data: 28.VII.52.