[Afisz teatralny] Frances Goodrich i Albert Hackett - Pamiętnik Anny Frank / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o przedstawieniu z 1958 r. Inscenizacja i reżyseria: Jerzy Merunowicz, scenografia: Jerzy Jeleński.