[Afisz. Incipit:] W niedzielę ... wystąpi znakomity artysta ekranu i sceny Ludwik Sempoliński w recitalu humoru i piosenki Współudział: Mieczysław Wróblewski (fortepian) ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o występie 6.10.1946 r. w Auli Gimnazjum i Liceum w Tczewie przy ul. Stalina.