Kriegswohltätigkeits - Konzert : für die Kriegskinderspende Ihrer Kaiserl. und Königl. Hoheit der Frau Kronprinzessin. (s.n.], 1916)
Program koncertu wraz z tekstami pieśni, który się odbył w gdańskiej Bazylice Mariackiej 1916 r.