Kriegswohltätigkeits - Konzert : für die Kriegskinderspende Ihrer Kaiserl. und Königl. Hoheit der Frau Kronprinzessin. ([S.l. : s.n.], 1916)
Program koncertu wraz z tekstami pieśni, który się odbył w gdańskiej Bazylice Mariackiej 1916 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła