Ex Libris Jacobi Perard V. D. M. 1735 A. C. - A. C. (1735)
Na owalnej tarczy herb rodowy właściciela w ozdobnym kartuszu zakończonym główką putta, obfite labry z akantu przy hełmie. U dołu na banderoli napis: Ex Libris Jacobi Perard V. D. M. 1735. Sygn. aut. A. C. w obrębie kompoz.