Kaufe sofort zahle später : M. Blumenreich Nachf. Danzig, Breitgasse 16. ([Gdańsk : s.n., 1924)
Druk reklamujący sklep M. Blumenreich znajdujący się w Gdańsku przy Breitgasse (Szeroka) 16.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Meble -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Ubiory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.