Loterja Fantowa - Towarzystwo Czynnej Pomocy Pracowników Poczty, Telegrafu i Telefonu Rzeczypospolitej Polskiej (Lwów). ([Lwów : s.n.], 1923)
Druk inf. o loterii na rzecz "sanatorjów pocztowych".
Miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Lwów (Ukraina) -- 1900-1945 -- druki ulotne