Ex Libris Jaroslav Jelínek / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1946)
W owalu biegnący jelonek na tle otwartej książki i kłosa pszenicy, w półkolu napis: Ex Libris Jaroslav Jelínek. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.