Weihegruss! Auf das frühe Grab für Martha Schwarz bereitet. (Danzig : [s.n.], 1880)
Druk z pieśniami pogrzebowymi Langenau (Łęgowo k. Gdańska) 4.01.1880 r.
Keywords: Obrzędy i ceremonie pogrzebowe -- Polska -- Gdańsk (region) -- 19 w; Gdańsk (Polska ; region) -- 19 w. -- druki ulotne