Dożynki w Cisowej / Edmund Zdanowski. - Zdanowski, Edmund (1905-1984) (1957)
Zdjęcia przedstawiają dożynki w Gdyni Cisowej, festyn, tańce w kaszubskich strojach ludowych, wieńce dożynkowe, przejazd konnych zaprzęgów ulicami Cisowej, 1957 rok.