Der moderne Hut : Frühjahr und Sommer 1928 / Bruno Berendt. - Berendt, Bruno (s.n., 1928)
Katalog reklamujący kapelusze na wiosnę-lato 1928 sklepu Bruno Berendta znajdującego się przed II wojną światową na Kohllenmarkt 1/2 (Targ Węglowy).