Gdańsk - Orunia układanie chodnika / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia układanie chodnika w czynie społecznym w Gdańsku-Oruni, 15 maja 1977 r.