[Afisz teatralny. Incipit] Komedia w 3-ch aktach Panna rekrutem b. k. stefańskiego. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz teatralny przedstawienia, które wystawiło Zrzeszenie Artystów Scen Polskich MASKA. Kierownik artystyczny Gwido Trzywdar-Rakowski.