[Afisz. Incipit] Inżynierowie i technicy! Otaczajcie opieką racjonalizatorów i wynalazców ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Sztrajfa z hasłem propagandowym.
W lewym górnym rogu skrót Z.I.S.iE. od Zjednoczenie Instalacji Sanitarnych i Elektrycznych.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.